1.Παραλαβή απο το κατάστημα:

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από την έδρα της εταιρίας μας Βασιλέως Κωνσταντίνου 1, Άγιος Αθανάσιος Δράμα και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννοήσεως με το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ότι υπάρχουν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

2. Αποστολή στο χώρο σας:

Α) Με δικά μας μεταφορικά μέσα και εντός των Νομών Δράμας και Καβάλας είναι δωρεάν*. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ 2 ΝΟΜΩΝ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.

Εξαιρείται η Θάσος, τα δωρεάν μεταφορικά είναι για την ηπειρωτική Ελλάδα και όχι για την νησιωτική.

Οι παραδόσεις γίνονται ΔΕΥΤΕΡΑ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-18:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-15:00 με ΟΔΗΓΟ και δικά μας μεταφορικά μέσα ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. Σε περίπτωση που απαιτείται χρήση γερανού ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 70,00€.

Β) Με μεταφορική εταιρία για την υπόλοιπη Ελλάδα**:

Αποστολή ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας. Η αποστολή από την έδρα μας μέχρι την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στη Θεσσαλονίκη ή το πρακτορείο της Αθήνας επιβαρύνει τον πελάτη (το κόστος της μεταφοράς εξαρτάται απο τον όγκο και το βάρος) και η χρέωση από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στη Θεσσαλονίκη ή της Αθήνας έως τον τελικό προορισμό (το πρακτορείο της περιοχής σας ή τον χώρο σας) εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας και βαρύνει τον πελάτη.

3.Αποστολή με Courier:

Τα προϊόντα που αποστέλλονται με εταιρία courier σε όλη την Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα (μέχρι 2 κιλών) το κόστος αποστολής είναι 4€ και το κόστος αντικαταβολής είναι 2€. Για αντικείμενα που το βάρος τους ξεπερνά τα 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 0,70€ το κιλό επιπλέον.

Χρόνος Αποστολής:

Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και εντός 7 ημερών στην υπόλοιπη Ελλάδα. Όλες οι άλλες παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελίας σας για λόγους ανώτερης βίας (πχ. απεργίες) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

* Για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί.

** Για όλα τα προϊόντα που ταξιδεύουν με τρίτες μεταφορικές δεν φέρουμε ευθύνη.

*** Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και ισχύουν για παραγγελίες και αγορές ΜΟΝΟ μέσα από το site μας.